De iPhone 6; wat heeft Apple in petto?

De naam van de iPhone 6 is nog niet bekend. Dit zal ook niet eerder dan de presentatie van Apple bekend worden gemaakt. Wat de naam zal zijn van nieuwe iPhone blijft een gerucht. Wat iedereen wel weet is dat Apple al druk bezig is met de nieuwe iPhone. Door Apple zelf wordt niets vrijgegeven. Dat is ook de standaard; er mag absoluut niets worden verteld. Door Apple zelf niet maar ook niet door de producenten van de verschillende onderdelen. Nieuws over de iPhone 6 is te vinden op deze nieuwspagina.

Wordt de iPhone 6 al gemaakt?
De iPhone is al enige tijd in productie zodat Apple aan de vraag kan voldoen. Het is echter elk jaar hetzelfde verhaal. Apple kan de vraag niet aan en mensen moeten wachten op de nieuwe iPhone. Hoe kan dat toch? Apple begint al zo vroeg met de productie van de iPhone dat ze het zouden moeten kunnen bijbenen. Is het een marketingstrategie of is er echt zoveel vraag naar de iPhone? Het antwoord hierop is niet voor iedereen duidelijk.

Wat is de releasedatum van de iPhone 6?
Voortdurend in het nieuws zijn geruchten en verhalen over de nieuwe iPhone. “Wat is de releasedatum van de nieuwe iPhone?” is een vraag dat bijna iedere dag op fora wordt gesteld. Elk jaar is het lang onduidelijk wanneer de nieuwe iPhone uitgebracht wordt. Dit wordt meestal pas bevestigd tijdens de presentatie van de
iPhone.

Hoe zal de iPhone 6 eruit gaan zien?
Analisten geloven dat de nieuwe iPhone een groot beeldscherm zal krijgen. Geruchten gaan dat de iPhone 6 in twee verschillende groottes op de markt zal worden gebracht. De eerste versie zal een 4,7 inch beeldscherm krijgen. Op een later moment zou een tweede versie van de iPhone 6 worden uitgebracht met een 5,5 inch beeldscherm. Voorlopig blijven dit nog geruchten zolang het niet bevestigd is door Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *