Iphone 6

Het nemen van een abonnement op de nieuwe iPhone 6

Begin september is de nieuwste iPhone 6 voorgesteld en veel fans van Apple kijken er reikhalzend naar uit om de iPhone 6 in handen te hebben. Je kunt een iPhone 6 los bestellen, maar je kunt ook kijken naar de mogelijkheid om een iPhone 6 abbo te nemen. Dit is niet goedkoper, maar je hoeft dan niet in één keer een groot bedrag uit te geven. Kort na de bekendmaking van de nieuwe smartphone van Apple kon je de telefoon al pre-orderen. Naast de iPhone 6 kun je ook kiezen voor de iPhone 6 plus. De eerste versie heeft een 4,7 inch-scherm. In het geval je een groter scherm wenst kun je kiezen voor de Plus die scherm heeft van 5,5 inch. Het gaat hierbij om een resolutie van 1920 bij 1080.

Waar een abonnement afsluiten?

Je kunt bij diverse providers een abonnement afsluiten. Denk aan de groter aanbieders zoals KPN, Vodafone en T-Mobile. Wanneer je gaat voor de beste 4G dekking, dan kun je het best gaan voor KPN. Je betaalt dan wel wat meer, maar hebt dan wel de garantie dat je vrijwel overal in Nederland een goede dekking hebt. Dat is niet onbelangrijk wanneer je altijd en overal goed bereikbaar wilt zijn. Veel mensen hebben er dan geen problemen mee om iets extra’s te betalen. Desalniettemin is het lonend om te kijken op diverse sites en hier de abonnementen met elkaar te vergelijken. Op deze manier kun je mogelijk een abonnement goedkoper verkrijgen.

Je kunt besluiten om direct een abonnement af te sluiten, maar wanneer je een aantal maanden wacht ben je mogelijk een stuk goedkoper uit. Dit scheelt je mogelijk aanzienlijk wat geld. Wel kun je als je direct een abonnement afsluit profiteren van diverse acties. Bijvoorbeeld dat je in de eerste helft van het jaar aanzienlijk minder geld betaalt voor een abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *