Selfie Stick met Bluetooth knop in handvat

Gewapend met een Selfie Stok de vakantie tegemoet

Zo net voor de vakantie worden de koffers klaargezet en de spullen uitgezocht die mee moeten worden genomen. Een mobiele telefoon zit daar niet bij want die wordt niet tot de vakantiespullen gerekend. Die maakt gewoon 24 uur per dag en 7 dagen per week deel uit van ons leven. Maar wat wel handig is, en waar inmiddels het gros van de vakantiegangers ook geen gêne meer voor hebben, is het gebruik van een selfie stick.

Een selfie stick, selfie stok of monopod zoals ze ook wel genoemd worden maakt steeds vaker deel uit van de standaard uitrusting van niet alleen toeristen, maar ook van festivalgangers en zelfs supporters van sportevenementen. Met de stok in de aanslag het liefst nog even met een bekende Nederlander op de foto lijkt het ultieme hoogtepunt te zijn van elk bezoek. Selfie sticks zijn er in vele maten en soorten en één van de handigste is die wel met een bluetooth knop in het handvat. Want hiermee koppel je eenvoudig jouw mobiele telefoon aan de selfie stok en kan er worden gefotografeerd. Of het nu een iPhone 5, 6, 6s of Samsung s4, s5 of s6 is, of elke andere Android telefoon, met de universele bluetoothverbinding kan de monopod direct gebruikt worden.

Zoals gezegd is er veel aanbod in de markt. Kijk goed of de kwaliteit van de selfie stick goed is maar ook of de leverancier een betrouwbare reputatie heeft. Of u er nou één met of zonder bluetooth neemt, het maakt de herinnering aan uw vakantie er in ieder geval een stuk gevarieerder op. Wij raden u aan een selfie stick met bluetooth te nemen gezien ze weliswaar iets duurder zijn dan één zonder maar wel een stuk gebruiksvriendelijker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *