Succes iPhone 6 Plus heeft een keerpunt

De verkoop van de iPhone 6 Plus gaat voorspoedig. Exacte verkoopaantallen van het toestel zijn nog niet vrijgegeven, maar alles wijst erop dat de nieuwe iPhone de best verkopende smartphone van het moment is. Apple heeft begin oktober naar buiten gebracht dat het de fabrikant Foxconn opdracht heeft gegeven om de productie aantallen te herzien. Bij de start van de verkoop van iPhone 6 Plus werden dagelijks 140.000 exemplaren geproduceerd. Dit lijkt veel maar in vergelijking met iPhone 6 valt het aantal flink tegen. iPhone 6 werd dagelijks 400.000 keer geproduceerd.

Nu blijkt dat iPhone 6 Plus het meest geliefd is ondanks het grote formaat, heeft Apple fabrikant Foxconn opdracht gegeven om de productie aantallen te herzien. iPhone 6 Plus heeft nu de prioriteit. Apple heeft deze beslissing genomen om de levertijd terug te dringen. Wilt u deze nieuwe smartphone goedkoop bestellen? Kijk dan op de website www.iphone6plusaanbieding.com

Extra productie betekent geen iPad Pro

Door het enorme succes van iPhone 6 Plus, moet Apple de iPad Pro voor 2014 laten schieten. Er werd gesuggereerd dat Apple in oktober de iPad Pro zal gaan aankondigen. Dit kan door het succes niet doorgaan. Fabrikanten van de beeldschermen van iPhones en iPads kunnen de extreem hoge vraag naar de beeldschermen niet aan. Hierdoor heeft Apple besloten om de iPad Pro met 12,9 inch Retina scherm op te schuiven voor een latere release. Dit is wellicht een tegenslag voor de Amerikaanse technologie gigant. Helemaal nu de iPhone 6 Plus ongelooflijk goed verkoopt.

Levering tijdelijk opgeschort

Er is nog een keerpunt aan het succes van iPhone 6 Plus. De productie aantallen zijn verhoogt en je zal verwachten dat het toestel volop leverbaar is. Helaas moeten we je teleurstellen. Apple begint op 17 oktober met de verkoop van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus in China en alleen al met de pre-orders zijn er meer als 20 miljoen iPhones nodig in China. Alle toestellen die nu geproduceerd worden door Foxconn in China blijven in China om aan de vraag te kunnen voldoen.

In Nederland is de levering van de iPhone 6 en iPhone 6 plus tijdelijk opgeschort. Apple heeft te kennen gegeven dat het geen toestellen meer levert tot aan november. Dit geldt overigens alleen voor telecom webwinkels en andere elektronica webwinkels. De providers in Nederland krijgen nog wel mondjes maat nieuwe toestellen binnen maar hoeveel exemplaren er per dag geleverd worden is niet bekend.

Iedereen die de iPhone 6 Plus nog wil bestellen (los toestel) moet rekening houden met een langere levertijd. Bestel je iPhone 6 met een abonnement bij een provider dan is de kans groot dat je binnen de kortste keren wel de iPhone 6 Plus in je bezit hebt. Voordat je de iPhone 6 Plus met abonnement bestelt is het verstandig om eerst de beschikbaarheid te controleren bij de provider waar je een abonnement wilt gaan afsluiten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *