Verschillen Iphone 5s en 5c

Wat zijn de verschillen tussen de iPhone 5S en de iPhone 5C?

De iPhone is al jarenlang het meest gewilde mobieltje ter wereld. De iPhone 5S en de 5C zijn de twee laatst op de markt gebrachte iPhones door Apple. De twee iPhones zijn op hetzelfde moment gepresenteerd en uitgebracht. Dit was voor het eerst dat Apple twee iPhones tegelijk uitbracht. De iPhone 5S en de 5C hebben de iPhone 5 opgevolgd. Lees alles over de iPhone 5C op de www.iphone5c.nlwebsite.
Prijs van de iPhone 5S en 5C

De iPhone 5C als los toestel met 16 GB kost 599,-. De versie met 32 GB is te koop vanaf 699,-. De iPhone 5C met abonnement is vanaf gratis verkrijgbaar. De iPhone 5S als los toestel met 16 GB kost 699,-. De versie met 32 GB is te koop vanaf 799,- en de 64 GB versie vanaf 899,-. Ook de iPhone 5S is gratis te verkrijgen met een abonnement.

Specificaties van de iPhone 5S en 5C
De meest belangrijke specificaties van de iPhone 5C is het 4 inch Retina display. Dit is even groot als het display van de iPhone 5S en de iPhone 5. Qua grootte is er weinig veranderd. De resolutie van de smartphones is ook 1136 bij 640 pixels. De iPhone 5S en 5C beschikken beiden over een 8 megapixel camera. De iPhone 5C beschikt over dezelfde processor als de iPhone 5, een A6 processor. De iPhone 5S heeft een sneller processor, de A7. Hiernaast heeft de iPhone 5S een M7 bewegingssensor.

Uiterlijk van de iPhone 5S en 5C
De iPhone 5C heeft een plastic behuizing. Dat is nieuw voor een iPhone. De iPhone 5S is gemaakt van sterker materiaal. Dit is ook aan het uiterlijk te zien. De iPhone 5C is verkrijgbaar in vijf nieuwe kleuren; wit, geel, groen, blauw en roze. Wit is de meest populaire kleur voor de iPhone 5C. De iPhone 5S is verkrijgbaar in drie kleuren: grijs, zwart en goud. De gouden kleur is de meest populaire iPhone 5S kleur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *